Barna László kitüntetése Barna László kitüntetése

Barna László kitüntetése

Az intézetben az is jól ismeri, aki nem mindennapos vendég a Nikon Központban. Aki pedig sokat dolgozik ott, mind szereti és elismeri tudását. Ehhez képest a Gábor Dénes-díj csak ráadás.

Adósságrendezés karácsony előtt Adósságrendezés karácsony előtt

Adósságrendezés karácsony előtt

A segítségnyújtás olyan természetes kellene legyen, amire külön szót nem is kellene vesztegetni. Miért, hogy karácsony táján mégis mindig beszélnünk kell róla?

Legújabb Kuffler-díjasunk Legújabb Kuffler-díjasunk

Legújabb Kuffler-díjasunk

A 2013-as alapítású díjnak ebben az évben is van nyertese a KOKI-ból. Marosi Endre, Szabadics János TDK hallgatója az idei legfiatalabb nyertesként vehette át oklevelét David Smith professzor, az egyik alapító kezéből.

A dendritek kétféle természetéről A dendritek kétféle természetéről

A dendritek kétféle természetéről

Érdemes-e a dendriteket in vivo körülmények között vizsgálni? A Neuronban Ujfalussy Balázs első szerzőségével megjelent cikk többek közt erre is választ ad.

 A zene, Pat Metheny és a San Diego-i SfN konferencia  A zene, Pat Metheny és a San Diego-i SfN konferencia

A zene, Pat Metheny és a San Diego-i SfN konferencia

A zene hatásáról és a kreativitásról a világhírű gitáros, Pet Metheny osztotta meg velünk gondolatait az SfN konferencia első napján. Egész életünk tele van improvizációkkal, mondta. Ha valakinek, neki elhihetjük.

Vasdiploma Vasdiploma

Vasdiploma

Amikor a KOKI mikroszkópos felszereltségének magas színvonala szóba kerül, jó, ha tudjuk, kivel is kezdődött itt a mikroszkópia magas szintű alkalmazása. Szabó Dezső professzorral.

Sajtóközlemény Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Sikeresen lezárult a szuper-rezolúciós Farmako-Mikroszkópia kifejlesztésére irányuló projekt

FutureUp! FutureUp!

FutureUp!

Intézetünk néhány fiatal munkatársa a nyár záróeseményeként egy PhD hallgatók által PhD hallgatóknak szervezett konferencián vehetett részt Lausanne-ban.

FK-18: Három nyertes a KOKI-ból FK-18: Három nyertes a KOKI-ból

FK-18: Három nyertes a KOKI-ból

A 40 év alatti fiatal kutatóknak meghirdetett témapályázat nyerteseiként Aliczky Manó, Barth Albert Miklós és Tóth Máté kezdhet új projektet.

  • 78 találat
  • További