2016 december: Dénes Ádám ERC Consolidator Grant nyertes

2017.01.10

Shakespeare igazát, mely szerint „Minden jó, ha jó a vége” - a Katonában „Minden jó, ha a vége jó” címmel játsszák- nem vitatom, mikor hozzáteszem, hogy azért az sem rossz, ha valami jól is kezdődik. Itt van mindjárt példának Dénes Ádám esete, akinek 2016 meglehetősen jó éve lehetett, hiszen az első félévben megnyerte a Lendület pályázatot, volt egy Nature Communications cikke, és „zárszóként” decemberben megkapta az ERC Consolidator Grantet is.

Könnyű nyári olvasmány HELYETT

2016.07.25

Bár az MTA doktorai közül igen keveseket fenyeget az a "veszély", hogy akadémikussá választják, jó szívvel ajánlom figyelmébe beosztástól-kortól-nemtől függetlenül mindenkinek Somogyi Péter cikkét, mely az MTA folyóirata, a Magyar Tudomány júliusi számában jelent meg.

Sperlágh Beáta az Academia Europaea tagja

2016.06.20

Mint az a KOKI intranet oldalán is olvasható, újabb munkatársunk érdemelte ki, hogy az Academia Europaea tagjai közé válassza. Szigorúan névsor szerint véve Acsády László, Freund Tamás, Katona István – volt kollégánk - Kéry Szabolcs, Nusser Zoltán és Vizi Szilveszter neve mellett tehát mostantól Sperlágh Beátáé is ott szerepel az igen csak illusztris nevek között.

  • 20 találat
  • További