Tedd fel kérdéseidet!

2023. február 8. szerda

A háttérben szorgosan dolgozunk, hogy a SzürkeÁllomány felhasználóbarátabb és interaktívabb legyen. Sajnos ez részben a programozóink sebességétől és anyagi lehetőségeinktől függ. Két dolgot is megoldottunk a téli szünet alatt!

Egyrészt a régóta dukáló képaláírásokat pótoltuk (első körben) azzal, hogy ha mostantól egy kép főlé viszitek az egeret, akkor ha van magyarázata az megjelenik. Sajnos mobil nézetben még nem sikerült gyors megoldást találnunk.

 

A másik újdonság, hogy mostantól hozzá is szólhattok a cikkekhez. Egy egyszerű komment funkciót illesztettünk a cikkek aljára. Nem akartunk egy sokszimtű komment kommentje rendszerbe belebonyolódni. A neveteket (nem kötelező, bármi jó) és a megjegyzéseket kérdéseiteket, öteleteiteket írhatjátok ide. A kommenteket moderáljuk a balesetek elkerülése végett és főleg azért, hogy a szerkesztők, ha kell válaszolhassanak a felvetésekre.

 

Ne fogjátok vissza magatokat! Kérdezzetek! Nincs rossz kérdés! Olyat is kérdezhettek amit mások kérdeztek Tőletek. Interaktívan gyorsabban haladunk. Miről szeretnétek hallani? Ez vagy az hogyan működik,

 

Hajrá!

Korábbi hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás
A hozzászólások moderáltak, csak az Admin jóváhagyása után jelennek meg!